Σχετικά με
Εμάς


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Στην Εταιρεία ΓΕΟΧΑΚΟ πρωταρχικό μέλημα μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες χιλιάδων καταναλωτών, συσκευάζοντας τοπικά και διανέμοντας μέσα από ένα διευρυμένο δίκτυο, τα αγαπημένα προϊόντα Carnation Spices & Herbs, Carnation Food και τα Τσάγια FINO.

Από το 1972, εξυπηρετούμε τις ανάγκες χιλιάδων καταναλωτών στην Κύπρο, συσκευάζοντας και διανέμοντας ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων ποιότητας: Μπαχαρικά, Βότανα, Αφεψήματα, Τσάγια, Είδη Ζαχαροπλαστικής, Πρόσθετα Τροφίμων, Όσπρια, Ρύζι, Σούπες, Ζωμούς και Τροφές Πουλιών.


Εδώ και 49 χρόνια, τα προϊόντα μας συνοδεύουν καθημερινά τις πιο γευστικές, πικάντικες, αλλά και γλυκές στιγμές χιλιάδων Κυπρίων. Σε αυτό συμβάλει σημαντικά η συνεργασία και η αγάπη των ανθρώπων μας, των εργαζομένων μας αλλά και των προμηθευτών μας, που με πάθος, αγάπη και μεράκι, δίνουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην Εταιρεία ΓΕΟΧΑΚΟ μοιραζόμαστε ένα όραμα: να έχουμε στο επίκεντρο μας πάντα τους καταναλωτές και τους πελάτες μας, προσφέροντας τους ευρεία γκάμα προϊόντων σε προσιτή τιμή. Αυτή η προσέγγιση αντανακλά το ποιοι είμαστε, αλλά και τον τρόπο που εργαζόμαστε.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ


Η Εταιρεία ΓΕΟΧΑΚΟ μετρά ήδη 4 δεκαετίες επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Κύπρο. Το όνομα της είναι συνυφασμένο με την ίσως πιο γνωστή μάρκα μπαχαρικών στην Κύπρο, Carnation Spices.


1972


Η ιστορία μας ξεκινά όταν ο ιδρυτής της εταιρείας μας, Γιώργος Χαραλάμπους αποφασίζει να ιδρύσει μια εταιρεία χαρτικών. Η παραγωγή χαρτικών ήταν η κύρια μας δραστηριότητα. Πρώτοι μας πελάτες ήταν τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια.


1980


Η ιστορία μας άλλαξε όταν το 1980, η Εταιρεία ΓΕΟΧΑΚΟ ξεκινά την εισαγωγή, συσκευασία και διανομή μπαχαρικών, βοτάνων, οσπρίων και ρυζιών, κάτω από την επωνυμία Carnation Spices & Carnation Food.


1990


Η εταιρεία ΓΕΟΧΑΚΟ περνά από γενιά σε γενιά αφού στην εταιρεία εισέρχεται ο γιός του ιδρυτή, Πάμπος Χαραλάμπους ο οποίος αναλαμβάνει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την εταιρεία, διευρύνοντας το δίκτυο πώλησης και διανομής.


1995


Η γκάμα της εταιρείας εμπλουτίζεται, αφού προστίθενται οι Σούπες και οι Ζωμοί σε μεγάλες συσκευασίες που διατίθενται κυρίως σε εστιατόρια και ξενοδοχεία.


2000


Εισάγονται και λανσάρονται στην Κυπριακή αγορά, τα αγαπημένα ελληνικά Τσάγια FINO σε ατομική συσκευασία των 10 φακέλων.


2004


Η Εταιρεία ΓΕΟΧΑΚΟ μεταφέρει τις εγκαταστάσεις της από την Ακρόπολη της Λευκωσίας, στη Βιομηχανική Περιοχή των Λατσιών.


2012


Η εταιρεία ΓΕΟΧΑΚΟ κλείνει 40 χρονιά ζωής στη Κυπριακή αγορά και συνεχίζει να ικανοποιεί τους πελάτες και τους καταναλωτές της στο έπακρο.


2020


Σήμερα, η εταιρεία ΓΕΟΧΑΚΟ, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών, διαθέτει πάνω από 250 προϊόντα σε περισσότερα από 3.000 σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο.